Faktaboks

 

Faktaboks – Sig Fitness

Adresse: Vardevej 39, Sig, 6800 Varde.

Åbningstider: åbent 365 dage om året fra kl. 5.00 - 22.30.

Pris: Et personligt medlemsskab koster kr. 1600 for et helt år, kr. 1000 for et halvt år og kr. 500 for 3 måneder. Desuden kr. 150 i gebyr for opstart og nøglebrik - tidligere medlemmer betaler ikke de kr. 150 igen. Man kan blive medlem i Sig Fitness fra det år man starter i 8. klasse.

Hvad får jeg som medlem: Opstarts instruktion ved en uddannet instruktør og mulighed for løbende råd og vejledning, samt træningsprogression. Fri træning hele året, både i indoor cycling, træningscentret, og gratis adgang til de forskellige holdaktiviteter f.eks. Indoor cycling og Cirkelfitness mm.

Hvordan bliver jeg medlem: Mød op i centret om tirsdagen mellem kl. 19 -20 og tegn dit medlemsskab - betaling foregår via netbank. Ved forlængelse af dit medlemsskab, er det også nødvendigt at møde op i centret for at få din blå nøglebrik opdateret. Ved spørgsmål kan du kontakte en af bestyrelsesmedlemmerne.

Diverse info: 

Der er 10 frivillige instruktører tilknyttet centret. Som alle har gennemgået fitnessinstruktør eller indoor cycling instruktør uddannelsen. Medlemmerne kan booke tider til ”indoor cycling” her på hjemmesiden.

Der er i centret desuden mulighed for at få udført en konditionstest. Det er en submaximal test, hvor man ved at gå ca. 12 min. på løbebåndet kan få udregnet sit kondital.

 

Sig Fitness er nu på Foreningsfitness hjemmeside, følg linket og gå ind under "Se hvordan i kommer igang med foreningsfitness": www.foreningsfitness.dk