Sidste klub nyt

Indvielse af renoverede klublokaler

Den 8. september havde Billard klubben reception i klublokalet efter at renoveringen af lokalet var afsluttet, klubben havde indbudt sponsorer, leverandører, kollegaer, VBU og klubberne, samt alle vores medlemmer med pårørende samt byens og omegnens personer der ønskede at se klubbens lokaler. Der var et stort fremmøde hvor 56 besøgende på dagen kom for at se det nyrenoverede klublokale til glæde for byens og omegnens befolkning, der igen spiller billard i komfortable lokaler. Klubben var vært ved et mindre traktement. Bestyrelsen siger tak for det gode fremmøde samt alle der har været involveret i projektet.

Klubben har fået 75000,- kr. af SE vækstfond. Som nok bekendt nu har bestyrelsen for billard klubben søgt SE vækstfond om midler til renovering  af billard lokalet og har nu fået doneret 75000,- kr. til dette. Bestyrelsen  har på bestyrelsesmødet besluttet at indkøbe 2 nye Søgaard billard borde, samt montering af ny klæde på det sidste Søgaard bord, samt pålægning af nyt gulvtæppe, maling af lokalet, samt forsøg med prøvemontering af sol film.

 
Billard klubbens årlige handicap Pokal Klubmesterskab i A, B og C blev afviklet efter en række indledende kampe i hver gruppe siden januar.  I Klub Pokal finalen i A rækken skulle det afgøres mellem Peter Laursen og Niels Jensen, i B rækken mellem ægteparret Astrid og Karl-Otto Seefeldt og i C rækken var dysten mellem Kasper Laursen og Flemming Olesen. Da finalerne var afviklede var følgende vinderne fundet, i A rækken blev pokalen blev vundet af Niels Jensen, i B rækken var vinderen Astrid Seefeldt og Kasper Laursen vandt C rækken, tillykke til de 3 vindere. Efter at være blevet hyldet og fået overrakt pokalerne, vin til de 3 finalister, var billard klubben vært med et let traktement, en hyggelig afslutning på Klubmesterskabet.
 
Par skomagerturnering. Så blev den årlige skomagerturnering afviklet den 17. februar 2017, der var i år en tilslutning til arrangementet over al forventning. Klubmedlemmerne kunne invitere en gæstespiller med, som mange havde benyttet sig af, derfor var vi i år 32 spillere der dystede mod hinanden ved vore 3 borde i forskellige puljer, fordelt med 5 og 6 par ved hvert ord, de 32 billardspillere havde en hyggelig aften med mange lige kampe, hvor strafpoint i flere kampe afgjorde resultatet. Efter de indledende kampe var finalisterne fundet, hvorefter finalen blev spillet  med det vindende par fra hvert bord. Aftenens vindere blev Svend Aage Pedersen med makkeren Flemming Olesen, en anden plads til Keld Stald og Per Jessen. Tredje pladsen fik Karl Madsen samt hans inviterede makker Freddy Christensen.
 
Så er deadline for tilmelding i VBU turneringen 2017/18 overskredet, men det er dog fortsat muligt at spille billard i klubben selvom man ikke er med i turneringen, kontakt Svend Erik på tlf. 3091 4094 eller Karl-Otto på tlf. 22258117.
 
Træningsaften til sæson 2017/2018 Så er den nye sæson igang og den ugentlige træningsaften er fortsat onsdag aften, fordi vi  igen har 2 hold i serie 2 der spiller tirsdag aften. Bestyrelsen ønsker alle en god sæson.