Sidste klub nyt

Indvielse af renoverede klublokaler

Den 8. september havde Billard klubben reception i klublokalet efter at renoveringen af lokalet var afsluttet, klubben havde indbudt sponsorer, leverandører, kollegaer, VBU og klubberne, samt alle vores medlemmer med pårørende samt byens og omegnens personer der ønskede at se klubbens lokaler. Der var et stort fremmøde hvor 56 besøgende på dagen kom for at se det nyrenoverede klublokale til glæde for byens og omegnens befolkning, der igen spiller billard i komfortable lokaler. Klubben var vært ved et mindre traktement. Bestyrelsen siger tak for det gode fremmøde samt alle der har været involveret i projektet.

Klubben har fået 75000,- kr. af SE vækstfond. Som nok bekendt nu har bestyrelsen for billard klubben søgt SE vækstfond om midler til renovering  af billard lokalet og har nu fået doneret 75000,- kr. til dette. Bestyrelsen  har på bestyrelsesmødet besluttet at indkøbe 2 nye Søgaard billard borde, samt montering af ny klæde på det sidste Søgaard bord, samt pålægning af nyt gulvtæppe, maling af lokalet, samt forsøg med prøvemontering af sol film.

 
Billard klubbens årlige handicap Pokal Klubmesterskab i A, B og C blev afviklet efter en række indledende kampe i hver gruppe siden januar.  I Klub Pokal finalen i A rækken skulle det afgøres mellem Svend Aage Pedersen og Svend Erik Jensen, i B rækken mellem Therkild Therkildsen og Jens Balling og i C rækken var dysten mellem Kasper Laursen og Michael Dyring. Da finalerne var afviklede var følgende vinderne fundet, i A rækken blev pokalen blev vundet af Svend Aage Pedersen, i B rækken var vinderen Therkild Therkildsen og Kasper Laursen vandt C rækken, tillykke til de 3 vindere. Efter at være blevet hyldet og fået overrakt pokalerne, vin til de 3 finalister, var billard klubben vært med et let traktement, en hyggelig afslutning på Klubmesterskabet.
 
Par skomagerturnering. Så blev den årlige skomagerturnering afviklet den 17. februar 2017, der var i år en tilslutning til arrangementet over al forventning. Klubmedlemmerne kunne invitere en gæstespiller med, som mange havde benyttet sig af, derfor var vi i år 32 spillere der dystede mod hinanden ved vore 3 borde i forskellige puljer. De 32 billardspillere havde en hyggelig aften med mange lige kampe, hvor strafpoint i flere kampe afgjorde resultatet. Efter de indledende kampe var finalisterne fundet, hvorefter finalen blev spillet  med det vindende par fra hvert bord. Aftenens vindere blev Svend Aage Pedersen med makkeren Søren Jessen, en anden plads til Nielsen ked udenbys makker. Tredje pladsen fik Jens Gram og Jensen Balling.
 
Træningsaften til sæson 2018/2019  Den ugentlige træningsaften er fortsat onsdag aften. Bestyrelsen ønsker alle en god sommer.
 
 
Pensionistafslutning 2018
 
Ca 30 af klubbens pensionister afsluttede sæsonen med et hyggeligt samvær i klubbens lokaler, hvor der blev nydt kaffe og rundstykker med en sild og en snaps som lækkert tilbehør. Tak til alle for en god og hyggelig sæson, også en stor tak til pensionistudvalget og de medhjælpende damer for et godt og hyggeligt arrangement.