Familie og Samfund

Om foreningen

Familie og Samfund har til formål at varetage medlemmernes interesser samt at arrangere folkeoplysende undervisningsvirksomhed. Foreningen arrangerer året igennem forskellige aktiviteter med emner der dækker bredt, så alle har mulighed for at få nogle spændende, interessante og sjove oplevelser.

Et årsprogram indledes som regel med foredrag i fællesskab med Birgittegårdens Venner og Thorstrup Menighedsråd. Generalforsamling - gerne i februar. Et fast årligt indlæg er MadCafé afholdt på Thorstrup Skole. Foråret giver anledning til en grillaften i cykelafstand, som krydres med kulturelle indslag i sammenhæng til arrangementets afholdelse. Endnu et fast punkt er en dagstur/udflugt til landets kulturinstitutioner. Inden året slutter i december med et julearrangement, er besøg hos firmaer og museer m.v, populære indslag.

Hvert år arrangerer vi Yoga på tirsdage, både forår og efterår. Foreningen vil gerne arrangere yderligere kurser. Forslag modtages gerne.

ALLE uanset medlemskab er velkommen til vore arrangementer, hvis ikke andet er nævnt. Arrangementer annonceres gennem Sognebladet og nyhedsbreve og Sig.dk’s kalender.

Image1[5507]

Praktisk information

Kontingent
Kr. 50,- pr. år pr. hustand*

*Giver ret til nedsat entrepriser til foreningens arrangementer. Kontingentet opkræves straks efter generalforsamling via en MobilePay anmodning.

Kontakt-
personer

Formand: Sonja Yndgaard
Tlf.: 21 76 61 32
Mail: sowy@turbopost.com

Næstformand: Kjerstine Kristensen
Tlf.: 61 36 16 83
Mail: kj_kristensen@hotmail.com

Kasserer: Grethe Hansen
Tlf.: 51 32 62 07
Mail: grethe.h28@gmail.com

Gudrun Lykkegård
Tlf.: 25 52 52 78
Mail: gl@turbopost.dk

Karen Bruun
Tlf.: 50 41 67 73
Mail: karenbroeng@icloud.com

Fogs 2017 Logo

Let’s work together

Contact our specialists to find the right solution that creates an impact in your organization.

Call us +45 25 13 35 90 Write an email fogs.sig@gmail.com


– Or you can contact us by using our contact form below

Click here to indicate that you have read and agree to the terms of the Privacy Policy.