Flyt til Sig

Derfor skal du
flytte til Sig

Sig er en stolt og driftig landsby geografisk centralt placeret med kun 7 km til Varde, 17 km til Ølgod og 25 km til Esbjerg. Byen ligger naturskønt med både skov, sø, hede og å i baghaven. Det er nemt og let at pendle med offentlig transport mod nord og syd fra Sig, da vi er så privilegeret både at have bus og tog i byen. Se meget mere herunder.

Fritid i Sig

Der findes et væld af tilbud og fritidsaktiviteter i Sig til alle aldre. Er du typen, som gerne vil røre sig i fællesskab med andre? Spille padel tennis, dyrke crossfit (ACT), spænde af med yoga, dyrke senior fitness eller noget helt andet, så se alle mulighederne under kategorien sport. Er du mere til kulturelle tilbud, foredrag, udflugter eller musikalske indslag, skal du se nærmere på vores kalender.

Sig Website HIGH Tennisklub Paddletennis
Sig Tennisklub
Sig Website HIGH Trane Skole Og Børneby Leg
Vi er en børneby

Børnebyen Sig/Thorstrup

Sig er en børneby. Dvs. børnehave og skole har et tæt samarbejde, så overgangene i dit barns liv bliver så homogene og glidende som muligt. De ældste børn i børnehaven besøger skolen flittigt og de knytter bånd til deres skolevenner. En ordning som de større børn vokser af, og de små oplever tryghed i. Læs meget mere om vores musikalske skole og dagtilbud i naturen her.


Der findes dygtige og vellidte private samt offentlige dagplejere i byen, som tager sig af pasningen af de 0-3-årige. Derudover arbejdes der i børnehaven på etablering af integrerede vuggestuepladser, så det også kan tilbydes i vores skønne lille by.

Billig fremtidssikret grøn varme fra eget varmeværk

Sig fjernvarmeværk, der er ejet af forbrugerne i Sig, er fremtidssynet, da de for år tilbage etablerede et solcelleanlæg og en stor effektiv varmepumpe vest for byen. I 2022 er der yderligere investeret i en el-kedel, hvilket betyder, at gas forbruget nu er minimalt. Disse investeringer resulterer i dag i en stabil varmepris samtidig med, at varmeværket er CO2 neutral.

Sig Website HIGH Sig Varmevaerk Bygning
Ejet af forbrugerne i Sig
Brugsen 2

Muligheder for indkøb

Den lokale Daglig Brugs i Sig har alt hvad du behøver. Du kan hente din medicin, hente/sende dine pakker, aflevere din biblioteksbøger, købe dit fiskekort eller lune morgenbrød mmm. Følg med på Facebook Dagli'Brugsen Sig | Facebook og se de gode tilbud.

Hvis du ikke orker at lave aftensmad, kan du hente (eller få bragt) varme pizzaer, grillmad eller pitabrød fra Sig Pizza. Sig Pizza&Grill - www.sigpizzaria.dk | Facebook

Fiskemanden og isbilen er også flittige gæster i Sig, hvor de begge kører lige til din dør, hvor du kan handle. Og i sæson popper flere vejboder op med økologiske egenproducerede bær, frugt og grøntsager.

Gode naboer

I Sig finder du altid en hjælpende hånd, en trailer eller trillebør, som den lokale revy så fint synger om. Facebooksiden Sig Det vidner om det helt unikke sammenhold og fællesskab, der findes i Sig. Her kærer vi os om hinanden og vores børn vokser op i trygge rammer til gavn og glæde for os alle. Seniorerne bliver i byen og skaber et aktivt liv i byen også i dagtimerne.


Når du flytter til Sig bliver du kontaktet af velkomstambassadørerne, som svarer på alle dine spørgsmål efter bedste evne. Ønsker du inspiration til gå eller cykelruter i vores smukke og varierede natur eller ønsker du at høre mere om tilbud i dagtimerne er velkomstambassadørerne de rette til at hjælpe. Du bliver også inviteret til velkomstbrunch, hvor du mødes med andre nye i borgere byen mm.

Sig Website HIGH Arrangementsudvalget Konkurrence
20221216 082706[7099]

Hjertestarter

I Sig er vi så privilegeret at have 5 hjertestartere hængende. Alle 5 hjertestartere er tilgængelige døgnet rundt:

Dagli Brugsen Vardevej 33
- Placering til højre for indgangen
Birgittegården Falkevej 4
– Placering Indenfor i vindfanget (dørene er aldrig låst)
Thorstrup skole Thorstrupvej 18
- Placering halvtaget i skolegården længst imod hallen
Vej og Park Vesterbækvej 31
- Placering udenfor til højre for hovedindgangen
Karlsgårde beboer- og grundejerforening Karlsgårdevej 53
- Placering Hjertestarteren er placeret i hækken umiddelbart til højre for indkørslen til nummer 53.

Sig Website HIGH Sig Vækst Bed

Boliger til alle

I Sig finder du både boliger til at eje og til leje. På Boligforeningen AAB’s hjemmeside finder du lejligheder der netop er ledigt nu, og kan blive skrevet op til fremtidige boliger.


Prisniveauet på ejerbolig i Sig er yderst rimeligt og der findes huse både til enlige og familier. Vær opmærksom på den forholdsvis billige varme fra Sig varmeværk.

Let’s work together

Contact our specialists to find the right solution that creates an impact in your organization.

Call us +45 25 13 35 90 Write an email fogs.sig@gmail.com


– Or you can contact us by using our contact form below

Click here to indicate that you have read and agree to the terms of the Privacy Policy.