Sig’Naturpark

Om Sig’Naturpark

Sig’Naturpark er hele byens park. 4 flotte ha med svungne stisystemer, træer, vilde blomster, shelters, legeplads, bål- og madpakkehytte. 4 ha vi selv har etableret, finansieret og fortsat driver.

Det første du møder, når du kører ind i Sig, fra Lundvej er byens flotte vartegn Perlen -inspireret af flodperlemuslingen, som i sin tid levede i Varde å.

Officielt blev Sig’Naturpark indviet af den daværende borgmester i Varde kommune, Erik Buhl, en flot solskinsdag i oktober 2021. Men arbejdet omkring parken blev sat i gang i 2017 af en flok lokale ildsjæle, i en arbejdsgruppe under Sig Vækst. Det er denne arbejdsgruppe, der til dato sørger for vedligeholdelse af parken, og som bliver ved med at udvikle området. 

SNP 4
Signaturpark By Night (Redigeret)
IMG 5581
SNP 8
Shelter Signaturpark

"Sikke en fin naturpark i har. Vi kom frem til shelteret, da det var blevet mørkt, virkelig lækkert lys som lamperne ved stierne giver. Mange tak for lån " Vh Lasse

Book vores shelters på Ud I Naturens hjemmeside.

I Sig’Naturpark har du mulighed for at træne på de udendørs redskaber, sove i de 2 shelters, afholde din fødselsdag i madpakkehuset, lave bål i bålhytten eller lege på legepladsen. Der er opstillet flere bænke omkring i parken, så du har muligheden for at tage en pause og nyde parken på din gåtur.

I efteråret 2022 lykkedes det endeligt at modtage bygge- og ibrugtagningstilladelser på endnu flere legeredskaber til de større børn i parkens nordlige. Der arbejdes nu hårdt på at få etableret et vandskyllende toilet i naturparken.

Sig’Naturpark er forbundet med Sofieskoven mod nord og området ved bækken i syd, hvilket giver en unik mulighed for at gå i naturen helt inde i byen.

Ved skumringstid mødes du af dette smukke syn af den oplyste flodperle og det unikke lys fra de mange corten stål lamper langs det snoede stisystem.

Sig Website HIGH Sig Naturpark Kunst
Flodperlen
Signaturpark Gåtur
På tur i parken
SNP 7
Sig Website HIGH Sig Naturpark Bro

Hjælp os med at passe på vores naturpark, ryd op efter dig når du har benyttet områdets faciliteter og hjælp til, når der indkaldes til arbejdsdag.

Let’s work together

Contact our specialists to find the right solution that creates an impact in your organization.

Call us +45 25 13 35 90 Write an email fogs.sig@gmail.com


– Or you can contact us by using our contact form below

Click here to indicate that you have read and agree to the terms of the Privacy Policy.