Arrangementsudvalget

Om udvalget

Arrangementsudvalget har 2 formål:

1) At afholde arrangementer der samler byens borgere, skaber liv og giver mulighed for at borgerne i byen også møder hinanden udenfor idrætshallen.

2) At afholde arrangementer der giver penge til STIF, som derved støtter idrætsforeningen i at tilbyde mange aktiviteter, uddanne instruktører og investere i rekvisitter til de forskellige idrætsgrene.       

I arrangementsudvalgets kalender er der 2-3 faste arrangementer:

Sportsfest, 1. weekend i juni (hvis der ikke er helligdag)
4 festlige dage, hvor vi fylder stadion med mange aktiviteter til alle aldre. Der spilles fodboldkampe og du kan komme og prøve volleyball. Vi mødes til fællesspisning, div. konkurrencer, den årlige revy, børnene giver den gas på hoppeborge, der er senior frokost, teltfest og meget andet. Alt imens der hyggesnakkes og bondes på tværs af alder og bopæl. 

Julebanko i uge 46
For at hjælpe byens borgere med at finde den gode julestemning frem, holder vi et årligt julebanko. På bedste vis en traditionel banko aften, hvor der kæmpes om flotte præmier. Et rigtigt velbesøgt arrangement og hyggelig aften drysset med lidt jul.

Derudover kommer der nogle år et pop-up arrangement.

Følg med på Facebook

Praktisk information

Oplysninger om kommende arrangementer vil blive annonceret her på siden, i sognebladet, på facebooksiden ”Sig det” og på STIF´s facebookside, på infoskærmene og via posters i standerne i byen.

 


Kontaktperson:
Marianne Thomsen
baektoften7@gmail.com 

Sig Website HIGH Arrangementsudvalget Teltfest

Let’s work together

Contact our specialists to find the right solution that creates an impact in your organization.

Call us +45 25 13 35 90 Write an email fogs.sig@gmail.com


– Or you can contact us by using our contact form below

Click here to indicate that you have read and agree to the terms of the Privacy Policy.