Trinbrættet

Byens børnehave

Trinbrættet er byens børnehave, centralt beliggende i Sig by. Børnehaven er normeret til 40 børn og 6-8 voksne. Den ligger placeret lige ved byens togforbindelse, deraf navnet "Trinbrættet". Den har en stor dejlig legeplads som omkredser huset. På legepladsen er der rig mulighed for leg og udforskning i de mange små oaser og fordybelsesrum som legeområdet inviterer til. Indendørs rummer børnehaven nogle store lokaler, der indbyder til leg, kreativt og fordybelse. Børnehaven har gode muligheder for at bruge nærmiljøets forskellige faciliteter og naturområder når de er på ture til fx Signaturparken, spejderhytten, hallen, kælkebakken, sportspladsen, skolen og skoven.

Forældrerådet

Børnehaven har et aktivt forældreråd, som i samarbejde med børnehaven afholder arrangementer, som fx forældrekaffe, sommerfest, arbejdsdag og halloweenfest.
 

Fremtids projekt

Der arbejdes på at få gjort børnehaven til en aldersintegreret institution til børn fra 0-6 år. Det er endnu uvis om projektet bliver en realitet og hvornår det kan være klar. Børnehaven har dog gode faciliteter der gør det nemt at etablere en småbørnsgruppe når det bliver aktuelt.

På længere sigt er der også tale om at flytte og bygge ny børnehave oppe ved skolen, så Sig/Thorstrup børneby bliver samlet på en matrikel.

Sig Website HIGH Børnehave Snak
Sig Website HIGH Børnehave Legeplads

Praktisk information

Børnehavens adresse er Stationsvej 19, 6800 Varde.

Åbningstiden er mandag til fredag fra kl. 6:15-16:45.


Kontaktpersoner

Afdelingsleder: Jesper Debel Pedersen
Tlf.: 50 50 30 32

Fællesbestyrelsesmedlem for Trinbrættet: Katarina L. Johnsen
Tlf.: 25 21 18 11

Børnehav
Børmehav 2
Børnehave 3

Let’s work together

Contact our specialists to find the right solution that creates an impact in your organization.

Call us +45 25 13 35 90 Write an email fogs.sig@gmail.com


– Or you can contact us by using our contact form below

Click here to indicate that you have read and agree to the terms of the Privacy Policy.